Borussia Dortmund har forlænget kontrakten for den skadede midtbanespiller Ilkay Gundogan til slutningen af ​​2015-16 sæsonen, som klubben meddelte tirsdag.
Ilkay Gundogan vil være under kontrakt med Dortmund i de næste to sæsoner.
Gundogan har siden starten ikke spillet et minut i førsteholdets fodbold siden august, og den nye aftale slutter spekulationer om, at hans karriere kan være i fare.
Gundogan skinnede i Dortmunds løb til Champions League final sidste sæson og Chelsea Trøjer scorede fra straffesparket mod Bayern München.
I sidste uge afslørede Dortmund-manager Juergen Klopp, at Gundogan ikke kunne vende tilbage til denne sæson, med al sandsynlighed at afslutte de 23-årige s chancer for at gøre Tysklands VM-hold også.
Tysklands træner Joachim Loew fortalte kicker i sidste uge, at Gundogan først og fremmest skulle vende tilbage til fitness snarere end at hoppe tilbage for at gøre VM-holdet.
Gundogan har lavet otte udseende med det tyske landslag scoring to gange.
I januar viste det sig, Chelsea Trøjer at Gundogan kunne vende tilbage til første hold, men bronkitis forstyrrede sin vinter træningslejr.
En inflammeret nerve forlængede derefter hans fravær, der førte til usikkerhed om Gundogans karrieremuligheder.
Borussia Dortmund fans har meddelt planer om at holde en ny protest mod RB Leipzig i Westfalenstadion på lørdag, hvor mange også har nægtet at rejse til udeholdet i september sidste år.
_______________
my web blog - Real Madrid Trøjer