En ny forsvarer er højt på Pep Guardiolas liste over prioriteter i sommer og den tidligere Barcelona og Bayern München-manager, der var mærket Bonucci 'en af ​​mine favorit nogensinde spillere' efter en Champions League-bånd mod Juventus i februar.
Solen tilføjer, at på trods af interesse fra Chelsea Italien, vil internationale Bonucci ikke have en genforening med Antonio Conte i Stamford Bridge, da den tidligere Juventus-chef gik ind for ikke at henvende sig til spillere fra sin fodboldtrøjer tidligere arbejdsgiver.
Liverpool kan tjene op til £ 100 mio. I overførselsgebyrer i sommer, da Jurgen Klopp forbereder sig på at sanktionere salget af otte spillere, herunder Christian Benteke Mario Balotelli og Martin Skrtel, for at strømline en opblæst trup foran en kampagne uden europæisk fodbold.
Mirror-rapporterne Benteke er ønsket af Crystal Palace Balotelli kunne forblive i Italien efter en sæson i lån på AC Milan og Fenerbahce er tæt på at underskrive Skrtel i en £ 5,5m deal.
I mellemtiden vil Sevilla have Joe Allen og fodboldtrøjer børn Luis Alberto, Besiktas er målrettet mod Lucas, Bournemouth er indstillet til at underskrive Jordon Ibe for £ 15m, og Norwich håber at blive enige om en £ 2,5m deal for Sergi Canos.
Chelsea er fast besluttet på at tilføje Radja Nainggolan til deres voksende belgiske kontingent og vil lave et fjerde tilbud til midtbanespilleren, selvom han har lovet sin fremtid til Roma, hævder Mail.
_______________
Check out my web blog; Roma maglia