Hvad angår det citat? Disse ord blev talt af Leicester forsvarer Dean Hammond i april sidste år, da reberne forsøgte at undslippe nedrykning. Den 32-årige Hammond er siden flyttet videre, men alle tegnene tyder på, at den samme fantasifulde ånd er i live og godt på King Power Stadium. Hvis alle holder sig i form og i form som de er lige nu, er det svært at se ting, der skifter tid hurtigt.
Hjem mod Chelsea, væk i Everton, billige fodboldtrøjer væk i Liverpool, hjem mod Manchester City. Ingen distraktioner, ingen internationale vinduer, kun fire utroligt hårde kampe til Ranieri s mænd.
Lige nu er bookierne stadig sikre på, at Leicester vil falme, men hvis de gør det gennem de fire kampe til tilflugten i en 2. januar hjemme-kamp mod Bournemouth, så taler folk meget alvorligt om deres titeludfordring.
Der er endnu en blok af hårde spil, der kommer op kort tid efter: i starten af ​​Februrary, Leicester vært Liverpool, derefter rejse til Manchester City og Arsenal, alt i løbet af 11 billige fodboldtrøjer dage. Hvis de forhandler disse bananskind og stadig er i strid, så er alle væddemål på.
Leicesters sidste tre kampe af sæsonen er væk i Old Trafford, hjemme mod Everton og væk mod Chelsea ved Stamford Bridge.
Hvilken sød ironi ville det være for Ranieri, hvis han skulle vinde titlen på broen, over et årti efter at han blev fyret og op mod den mand, der erstattede ham.

EssieMacG maglie calcio MercedesP
Chongleyw billige fodboldtrojer Enriqueta
KevinCone maglie calcio a poco prezzo Christina
NedEhcbdk [url=http://biblioteca.ustamed.edu.co/?option=com_k2jer born[/url] ReynaldoS[/url=http://biblioteca.ustamed.edu.co/?option=com_k2jer born[/url]
_______________
Also visit my page: billige fotbolldrakter