ARSENAL: Arsenal-manager Arsene Wenger har advaret Chile om ikke at gøre en 'selvmordsbeslutning' vedrørende Alexis Sanchez's kondition og risikerer at forværre hans hamstringskade.
ENGLAND: Englands midlertidige chef Gareth Southgate har bekræftet, at Wayne Rooney vil have kaptenen til fredagens World Cup-kvalifikation mod Skotland og sagde, at Manchester United-forwarden er 'på et bedre sted' end den sidste internationale pause.
CHELSEA: John Obi Mikel har fortalt ESPN FC, at han vil overveje fodboldtrøjer børn sin fremtid i januar efter at Nigerias træner Gernot Rohr hævdede, at hans mangel på spilletid hos Chelsea var i denne sæson straf for at deltage i de olympiske lege om sommeren.
LIVERPOOL: Den tidligere Liverpool-angriber Emile Heskey siger, at Merseyside-klubben har den angribende ildkraft for at vinde denne sæsonens Premier League-titel, men han har ægte bekymring over deres defensive svindel.
MAN CITY: Den tidligere Barcelona-angriber David Villa pralede Pep Guardiola som 'en af ​​de største trænere i billige fodboldtrøjer fodboldens historie' og støttede Manchester City for at vinde Champions League.
LEICESTER: Leicester City målmand Ron-Robert Zieler har advaret sine holdkammerater til ikke at tage deres øjne ud af Premier League.
TOTTENHAM: Nabil Bentaleb har insisteret på, at han respekterer Tottenham Hotspur og deres tilhængere, men siger, at han måtte tilslutte Schalke på lån for at spille mere fodbold.

SuzetteKr fotbollstrjor barn AltonDero
PatriciaM [url=http://www.techmatekorea.co.kr/index.php?mid=board_KwFU13jor barn[/url] VaniaTyre
DaniloMan maglie calcio poco prezzo[/url] DortheaSa
JensDamia billiga fotbollstrjor GwenKabuz
SilkeMein billiga fotbollstrjor Christian
_______________
Also visit my web site maglietta lazio