Celtic-angriperen Anthony Stokes ga Hibs den perfekte starten på en følelsesladet dag med et åpningsmål etter bare tre minutter.
Det tidlige målet ga Hibs en utrolig følelse av tro, og de fortsatte å dominere konkurransen.
Men det var Rangers som ville ta tak i det andre målet i spillet - med bare deres første forsøk. Fullback James Tavernier hadde en shocker i forsvaret, men han ga equalizer da korset hans ble møtt av 36 Tottenham Hotspurs Drakt år gamle Kenny Miller som headet inn i det 27. minutt.
Dramaet var å fortsette etter pausen da Andy Halliday ga Rangers en ufortjent leder med sin side s andre innsats på mål da han slo fra 25 meter. Det var en utrolig streik og satte Rangers i kontroll.
Hibs var nede, men ikke ute da de slo tilbake med to mål i de siste 10 minuttene for å vinne konkurransen gjennom henholdsvis Stokes og Gray. Rangers har bare seg selv å skylde Liverpool Ny drakt som de ble tatt ut to ganger fra hjørne sett-stykker.
Seieren innebærer at to-side-side Hibs kommer inn i Europa League-kvalifiseringsfasen i juli.
Scenene på heltid. Dette var en spesiell dag i Hibernian Football Clubs historie. Dessverre ble det ødelagt av ubehagelige scener på heltidets fløyte da fans fra begge klubbene ramte på banen. Det ødela Hibs feiringer etter en utrolig 114-årig vente.

ArleneWes maglie calcio poco prezzo Rigoberto
BrandiHel billige fodboldtrojer JoshHand
ScottyDun maglie calcio poco prezzo CathySpal
ArleneWes maglie calcio poco prezzo Rigoberto
_______________
Also visit my webpage; Ajax Fodboldtrøjer børn