Sæson i løbet af de sidste tre kampagner i Frankrig.
Wenger har tidligere advaret om, at Lacazette måske har brug for tid til at tilpasse sig engelsk fodbold, men gjorde det klart, at han forventer mange mål fra klubbens rekordtegn.
Ibrahimovic var Manchester Uniteds førende scorer sidste sæson efter hans flytning fra Paris Saint-Germain - selvom hans 28 mål i 46 optrædener faktisk lå langt under hans gennemsnit i Frankrig, hvor han Arsenal Fodboldtrøjer børn nettede 156 mål i 180 kampe i løbet af fire år.
Alexandre Lacazette vil lave sin Premier League-debut på fredag.
Arsenal fulgte også Lacazette sidste år, før de endelig nåede til en aftale med Lyon i sommer, som kunne være op til 52 millioner kroner.
Wenger indrømmede at han undersøgte angriberen 'i lang tid', men sagde, at det ofte er svært at overbevise spillere fra Lyon-regionen for at forlade Frankrig.
Arsenal er ikke det eneste hold til at styrke deres angrebsmuligheder i dette vindue, Valencia Fodboldtrøjer børn mens Manchester United underskrev Romelu Lukaku og Chelsea bragt ind i Alvaro Morata, mens Manchester City har en håndfuld nye underskrifter.
Ifølge Wenger gør denne Premier League en af ​​de sværeste nogensinde at vinde.
Fulop, der spillede for ni engelske klubber efter at have flyttet fra MTK Hungaria til Tottenham i 2004, havde en tumor fjernet fra sin arm i juni 2013.

DerickBea fotballdrakter barn ColleenBu
DannySawy maglie calcio KeriHerru
DeanneCha billige LucianaSc
CharmainT billige fotballdrakter AleidaBag
WilfredMc fotballdrakter barn Elissazku
Madeleine Fodboldtrojer FlorRasp
_______________
Also visit my webpage; Ajax Fodboldtrøjer børn